Τρόπος Ζωής

Η Σκάρλετ Γιόχανσον πετάει στο φεγγάρι για χάρη της νέας της ταινίας, «Fly Me to the Moon»

Στο φεγγάρι θα βρεθεί η Σκάρλετ Γιόχανσον για τις ανάγκες της νέας ταινίας της Apple «Fly Me to the Moon», στην οποία θα πρωταγωνιστεί στο πλευτό του Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Βασισμένη σε ιστορία των Μπίλ Κίρσταϊν και Κίναν Φλύνν σε σενάριο της Ρόουζ Γκίλροϊ, η νέα ταινία της Σκάρλετ Γιόχανσον εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της διαστημικής κούρσας της δεκαετίας του ΄60.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γκρεγκ Μπέρλαντ   πρωταγωνιστούν επίσης οι Νικ Ντίλεμπουργκ, Αννα Γκαρσία, Τζιμ Ρας και Γούντι Χάρελσον, μεταξύ άλλων.

Οι δύο πρωταγωνιστές με ένα βίντεο αποκάλυψαν την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες καθώς αναμένεται το πρώτο τρέιλερ.

Σύμφωνα με το Deadline, το «Fly Me to the Moon» θα κάνει το ντεμπούτο του στις 12 Ιουλίου.

Επίσης η διάσημη πρωταγωνίστρια συνεργάστηκε με τον ιταλικό οίκο Prada σε νέο διαφημιστικό για την σειρά Prada Galleria, γιορτάζοντας την «ερμηνεία ως τέχνη».

Το σποτ το οποίο γυρίστηκε στην Νέα Υόρκη με τον Ιταλό δημιουργικό διευθυντή Ferdinando Verderi «είναι μια ωδή στον μηχανισμό της υποκριτικής ως την πραγματική κινητήρια δύναμη του κινηματογράφου και στο ταλέντο του ηθοποιού», αναφέρει ο διάσημος οίκος.

Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Jonathan Glazer και είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την ηθοποιό μετά το «Under the Skin» το 2013.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button