ΑθλητικάΕνημέρωση

Κάθετα αντίθετος με το ΟΑΚΑ – Οι δυο προτάσεις για έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με παρουσία οπαδών – Galaksias Portal News

Δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετά “επεισόδια” μέχρι της οριστικοποίηση της έδρας που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άρης αρνείται το ενδεχόμενο ο “μεγάλος” αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό να γίνει στο ΟΑΚΑ και

Την ώρα που στον Άρη εμφανίζονται να δέχονται πιέσεις, να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αθήνα, οι “κίτρινοι” φέρονται κάθετα αντίθετοι με το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ.

Από την στιγμή που η περίπτωση της Τούμπας φέρεται “χάνεται” λόγω ΠΑΟΚ, στον Άρη αντιπροτείνουν ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το AEL FC Arena ή το Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο, με την παρουσία οπαδών και στις δυο περιπτώσεις.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, στην περίπτωση που ο Αχιλλέας Μπέος ως δήμαρχος Βόλου δεν αποδέχεται την διεξαγωγή του αγώνα με κόσμο, ο ιδιοκτήτης του Άρη καλεί την Κυβέρνηση να παρέμβει και να πιέσει τον Αχιλλέα Μπέο για να αποδεχθεί να γίνει με παρουσία κόσμου το παιχνίδι.

To άρθρο Άρης: Κάθετα αντίθετος με το ΟΑΚΑ – Οι δυο προτάσεις για έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με παρουσία οπαδών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button