Υγεία & Διατροφή

19 ετών οι δύο νεκροί – Galaksias Portal News

Δεκαεννέα ετών ήταν οι δύο νεαροί που άφησαν την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος της Βούλας.

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tουλάχιστον με 180 χιλιόμετρα την ώρα κινούνταν το ένα όχημα

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button