ΑθλητικάΕνημέρωση

Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ – Ρόμα, Αταλάντα, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ στα ημιτελικά – Galaksias Portal News

Η Λίβερπουλ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Αταλάντα, αλλά έχοντας ηττηθεί με το “βαρύ” 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στο “Άνφιλντ”, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Σαλάχ με πέναλτι άνοιξε το σκορ από το 7ο λεπτό του αγώνα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τη Λίβερπουλ να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Αταλάντα και την ιταλική ομάδα να διατηρεί το σκορ πρόκρισης μέχρι το φινάλε. Το Μπέργκαμο πανηγύρισε έτσι την μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Europa Leauge, διεκδικώντας πια σοβαρά τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Στους “4” προκρίθηκε επίσης η Ρόμα, με δεύτερη νίκη επί της Μίλαν, αυτή τη φορά με 2-1 στο Ολίμπικο της Ρώμης, με σκόρερ του Μαντσίνι και Ντιμπάλα. Αήττητη παρέμεινε από την πλευρά της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που συνεχίζει την τρομερή της πορεία και στο Europa Leauge, μετά το 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και ενώ είχε κερδίσει άνετα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία.

Το τελευταίο “εισιτήριο” για τα ημιτελικά πήρε η Μαρσέιγ, μετά από ένα παιχνίδι “θρίλερ” με την Μπενφίκα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Η Μαρσέιγ νίκησε με 1-0 στην κανονική διάρκεια και ισοφάρισε το 2-1 του πρώτου αγώνα, για να οδηγηθεί το ματς στη… ρώσικη ρουλέτα. Εκεί οι Γάλλοι νίκησαν με 4-2 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Europa Leauge.

Τα αποτελέσματα στα προημιτελικά

Ρόμα – Μίλαν 2-1 (1-0 στον πρώτο αγώνα)

(12΄ Μαντσίνι, 22΄ Ντιμπάλα – 85΄ Γκάμπια)

Αταλάντα – Λίβερπουλ 0-1 (3-0)

(7΄πεν. Σαλάχ)

Γουέστ Χαμ – Λεβερκούζεν 1-1 (0-2)

(13΄ Αντόνιο – 89΄ Φρίμπονγκ)

Μαρσέιγ – Μπενφίκα 1-0 και 4-2 στα πέναλτι (1-2)

(79΄ Μουμπανιά)

Ημιτελικοί (2 και 9 Μαΐου)

Μπενφίκα ή Μαρσέιγ – Αταλάντα

Ρόμα – Λεβερκούζεν

Τελικός (22 Μαΐου, Δουβλίνο)

 

To άρθρο Europa League: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ – Ρόμα, Αταλάντα, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ στα ημιτελικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button