Επικαιρότητα

Τα συγχαρητήρια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου για την διάκριση της ομάδας βόλεϊ! – Galaksias.com

Η ομάδα βόλεϊ του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου είχε εξαιρετική παρουσία στο Final-4 του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος λυκείων Ελλάδας & Κύπρου, όπου κατέκτησαν την 3η θέση.

Μάλιστα, πρόκειται για το μοναδικό δημόσιο σχολείο που συμμετέχει τα δύο τελευταία χρόνια στην τελική φάση της διοργάνωσης στην κατηγορία των κοριτσιών.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Συγχαίρουμε θερμά και ευχαριστούμε για τη διάκριση που μας χάρισαν τους συναδέλφους γυμναστές, Νίκο Αντωνιάδη και Κωστή Ανδριαδάκη, καθώς και όλες τις μαθήτριές μας, την Ελένη, την Εύη, την Ελευθερία, τη Δανάη, τη Μαίρη, την Εβίτα, την Εμμανουέλα, την Ιωάννα, την Κωνσταντίνα, την Ειρήνη, την Κατερίνα, την Εύα, την Ουρανία, τη Χαρά και τη Ζέτα.

Συγχαίρουμε για τη διοργάνωση το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για τη ζεστή φροντίδα και φιλοξενία την κ. Θεότη Πούρου, επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής. Ευχαριστούμε επίσης το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και ιδιαιτέρως τον κ. Δημήτρη Κερερέ, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής, για την εξασφάλιση της μετάβασης και διαμονής της αποστολής μας. Τέλος ευχαριστούμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για την οργάνωση της μετάβασης».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button