Τρόπος Ζωής

Η Όλγα Κιουρτσάκη «καρφώνει» την Άντζελα Δημητρίου με παλιότερες δηλώσεις της

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η άγρια κόντρα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, με αφορμή τα όσα έγιναν μεταξύ τους κατά το ταξίδι στις ΗΠΑ για την περιοδεία της γνωστής τραγουδίστριας.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ, όπου περιέγραψε πως ο σύζυγος της κόρης της, Φώτης Λώσης, της απαγόρευσε να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό και λέγοντας πως εκείνος δεν είναι μάνατζέρ της, η Όλγα Κιουρτσάκη «απάντησε» με… λεγόμενα της μητέρας της.

Αν και είχε ανακοινώσει ότι για λίγο καιρό θα απουσιάσει από τα social media, έκανε μια… εξαίρεση και ανέβασε στο Facebook απόσπασμα από κοινή συνέντευξη που είχε δώσει με τη μητέρα της και όπου η Άντζελα Δημητίου έπλεκε το εγκώμιο του γαμπρού της.

«Άντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν!» έγραψε πάνω από την εικόνα που ανέβασε…

 

Άντζελα, με τον γαμπρό σου συνεργάζεστε κιόλας, συμμετέχει στην ομάδα managment σου.

Άντζελα: Ναι, τα τελευταία χρόνια ο Φώτης δουλεύει μαζί μου και με τη μάνατζέρ μου Βάσω Καπώνη. Για την Όλγα ο Φώτης είναι ο πατέρας, ο φίλους, ο άντρας της, είναι τα πάντα για εκείνη. Και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Θεός του έστειλε μια μάνα να τον αγαπάει και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για το παιδί μου. Έχουμε μια δεμένη οικογένεια και παράλληλα συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Φώτης με βοηθάει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι.

Όλγα: Με τον Φώτη είμαστε μαζί 15 χρόνια, τα 5 παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στα Αστέρια Γλυφάδας, όταν εμφανιζόταν εκεί η μητέρα μου και ο Φώτης ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί. Εκεί ερωτευτήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε στιγμή. Αργότερα ο Φώτης έκανε διάφορα επαγγελματικά βήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ομάδα management της μαμάς.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Άντζελα Δημητρίου είπε για τον γαμπρό της: «Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα».

To άρθρο Η Όλγα Κιουρτσάκη «καρφώνει» την Άντζελα Δημητρίου με παλιότερες δηλώσεις της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button