ΕνημέρωσηΠολιτική

Αυταρχικότητα, αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά καταλογίζει η πλειοψηφία της Βουλής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σκληρή δήλωση της πλειοψηφίας της Βουλής για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εγκαλούν την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για «την παρεμπόδιση των εργασιών της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών».

«Καταγγέλλουμε την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου για την παρεμπόδιση των εργασιών της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής», αναφέρεται σε δήλωση της πλειοψηφίας της Βουλής για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Παρέμβαση της Ζ. Κωνσταντοπούλου πριν ξεκινήσει η Εξεταστική για τα Τέμπη – Νέα συνεδρίαση στις 17:30
Προστίθεται «Επέδειξε αυταρχικότητα, αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Εκτόξευσε απειλές εναντίον βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Η δε πρακτική της να λαμβάνει αυθαίρετα και παράνομα τον λόγο, επιχειρώντας να φιμώσει τους συναδέλφους βουλευτές, όταν έχει εξαιρεθεί από μέλος της, ξεπέρασε κάθε όριο. Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά, η τυμβωρυχία και ο ευτελισμός των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, έχει ονοματεπώνυμο: Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τόσο καιρό με αποκορύφωση τη σημερινή της συμπεριφορά διεκδικούσε το μονοπώλιο του να είναι συγκλονισμένη, ενώ το μόνο που κάνει είναι να εκμεταλλεύεται απάνθρωπα μια ανείπωτη τραγωδία».

«Η ακραία αυτή συμπεριφορά της δεν θα περάσει. Οι αλήθειες θα ακουστούν όσο και αν η Κα Κωνσταντοπούλου προσπαθεί με τυμβωρυχική διάθεση να καπηλευτεί τον πόνο των συγγενών θυμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

To άρθρο Αυταρχικότητα, αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά καταλογίζει η πλειοψηφία της Βουλής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button