Τρόπος Ζωής

«Ω Θεέ μου! Κερδίσαμε Όσκαρ» – Η απίστευτη αντίδραση της Εμμα Στόουν

Η Emma Stone βρισκόταν στα παρασκήνια και συνομιλούσε με άλλους ηθοποιούς όταν στις οθόνες πρόσεξε ότι το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε Όσκαρ μακιγιάζ και κομμώσεων.

«Ω! Θεέ μου! Κερδίσαμε Όσκαρ!» είπε και άρχισε να τρέχει προς το εσωτερικό του Dolby Theatre. 

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things κέρδισε συνολικά 4 βραβεια Όσκαρ. Α Γυναικίου ρόλου με την Έμμα Στόουν, Μακιγιάζ και Κομμώσεων, Σκηνογραφίας και Κοστουμιών.

 

Η Έμμα Στόουν κατάφερε να υπερισχύσει της Λίλυ Γκλαντστόουν, που για πολλούς ήταν το φαβορί, κερδίζοντας για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το «La la Land» το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στο «Poor Things».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ανεβαίνοντας στη σκηνή φανερά συγκινημένη, είπε με χιούμορ: «Εχει σπάσει το φερμουάρ μου. Νομίζω ότι συνέβη νωρίτερα όταν χορεύαμε στο “I’m Just Ken”». «Πριν δυο βράδια πανικοβλήθηκα με αυτή την πίεση. Ο Γιώργος (Λάνθιμος) μου είπε “βγάλε τον εαυτό σου από αυτή την κατάσταση”. Και είχε δίκιο. Δεν είναι δικό μου αυτό το βραβείο. Μια ολόκληρη ομάδα δούλεψε σκληρά για αυτή την ταινία. Γιώργο, σ’ ευχαριστώ για αυτό τον ρόλο που άλλαξε τη ζωή μου» δήλωσε και ευχαρίστησε την οικογένειά της- την μητέρα της, τον σύζυγο της και την κόρη της που γίνεται τριών ετών σε λίγες μέρες και έχει κάνει τη ζωή της πολύχρωμη και σινεμασκόπ.

To άρθρο «Ω Θεέ μου! Κερδίσαμε Όσκαρ» – Η απίστευτη αντίδραση της Εμμα Στόουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button