ΕνημέρωσηΠολιτική

Αγγίζει το 1,95 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη – Galaksias Portal News

Κάτι το επερχόμενο Πάσχα, καθολικών και ορθοδόξων, κάτι οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, κάτι οι Χούθι, την ανιούσα πήραν ξανά οι τιμές των καυσίμων.

Οι πρώτοι που το κατάλαβαν ήταν οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας, οι οποίοι πήραν την πικρή γεύση της ακρίβειας γεμίζοντας το ρεζερβουάρ. Ακόμη πικρότερη θα είναι η γεύση όσων φουλάρουν για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας σε ραδιοσταθμό ο πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής κ. Παπαγεωργίου τόνισε ότι η μέση τιμή της βενζίνης σήμερα είναι στο 1,93€ το λίτρο και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα περάσει το 1,95€ με προοπτική ανόδου. «Δηλαδή μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου προφανώς θα δούμε τιμές οι οποίες θα είναι πολύ κοντά στα 2ευρώ το λίτρο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκο Παπαγεωργίου, τους τελευταίους δύο μήνες έχει αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου μπρεντ γύρω στα 10% δηλαδή από το 73$ που είχε προσεγγίσει στις αρχές του χρόνου τώρα πια ξεπερνάει τα 86$.

«Ενώ υπάρχουν αποθέματα ενώ η παραγωγή έχει ξεπεράσει τον μέσο όρο των τελευταίων τριών ετών σε πετρέλαιο δεν βλέπουμε το πετρέλαιο να πέφτει, αυτό είναι ένα προμήνυμα θα κάτι που θα επακολουθήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είθισται όταν πλησιάζουμε στο Πάσχα η τιμή να ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, θεωρώ ότι η ακρίβεια αυτή θα συνεχιστεί και πιστεύω ότι θα παγιωθεί στο επίπεδο των 2€ για την αμόλυβδη και στο επίπεδο του 1,80€ για το πετρέλαιο κίνησης ιδιαίτερα υψηλές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα. Η βόλτα του Έλληνα με το αυτοκίνητο νομίζω ότι αποτελεί ένα παράδειγμα του πολύ παρελθόντος» τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button