ΑθλητικάΕνημέρωση

«Δεν ξέρω πλέον πόσα αυτοκίνητα έχω». Ποιος πασίγνωστος αθλητής προχώρησε σε αυτή τη δήλωση;

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι κοινό μυστικό πως πολλοί εκατομμυριούχοι celebrities αγοράζουν πανάκριβα supercars, τα οδηγούν από ελάχιστα έως καθόλου και απλά προσλαμβάνουν κάποιον να τα συντηρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους πιο πλούσιους αθλητές του πλανήτη είναι φυσικά και ο Cristiano Ronaldo ο οποίος έχει ήδη ένα απίστευτο γκαράζ γεμάτο πανάκριβα μοντέλα. Η αγάπη του ποδοσφαιριστή για τα πανάκριβα και γρήγορα αυτοκίνητα είναι γνωστή ανά τον κόσμο, καθώς το γκαράζ του περιέχει απίστευτα μοντέλα, όπως Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, McLaren Senna και άλλα πολλά στολίδια των τεσσάρων τροχών.

Ο Ρονάλντο παραδέχεται ειλικρινά ότι δεν έχει ιδέα πόσα αυτοκίνητα έχει αγοράσει μέχρι στιγμής. Αλλά ο στόλος του ανέρχεται σε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία του αγορά είναι η Ferrari Purosangue σε σκουρά μπλε απόχρωση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τις ζάντες τιτανίου 20 ιντσών με υγρό ασημί φινίρισμα και μπλε δαγκάνες φρένων που ταιριάζουν με τη βαφή. Η Purosangue είναι από τα γρηγορότερα οχήματα στο κόσμο χρησιμοποιώντας έναν V12 κινητήρα 6.5λτ. απόδοσης 725 ίππων και 716 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων το οποίο είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος, χαρίζοντας στο σύνολο κατανομή βάρους 49:51 εμπρός και πίσω.

Με 231 εκατ. δολάρια ετήσιες απολαβές, δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει πως έχει ήδη αγοράσει μια Bugatti Chiron και μια Centodieci (10 εκατ. δολάρια), αρκετές Ferrari και Lamborghini, αρκετές Mercedes-AMG και πολλά ακόμα οχήματα.

Τελικά όμως ποιο το νόημα να τα έχεις και να ξεχνάς ότι τα έχεις; Τα αυτοκίνητα φτιάχνονται για να οδηγούνται ή για να θαυμάζονται σε ένα παρκινγκ;

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button