ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Κάνααν έκανε ρεκόρ καριέρας με τα «ερυθρόλευκα» – Galaksias Portal News

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν απίθανος στην νίκη του Ολυμπιακού με 101-87 απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με τον Αμερικανό γκαρντ να πραγματοποιεί την κορυφαία του εμφάνιση με τους Πειραιώτες.

Ο Κάνααν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, με τον 32χρονο μπασκετμπολίστα να σημειώνει 31 πόντους έχοντας εννέα εύστοχα τρίποντα.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για τον ίδιο, με τον Κάνααν μάλιστα να φτάνει πολύ κοντά στο να φτάσει το ρεκόρ της διοργάνωσης.

Αυτό κατέχει ο Σέιν Λάρκιν (2 φορές) και Άντριου Γκάουντλοκ που έχουν καταφέρει να σκοράρουν 10 τρίποντα σε ένα αγώνα της Euroleague, με τον Κάνααν ωστόσο να φτάνει πολύ κοντά στο να μπει και αυτός στην κλειστή λίστα.

Βέβαια ο ίδιος συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που επίσης είναι η καλύτερή του, ξεπερνώντας τους 25 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει νωρίτερα στη σεζόν, κόντρα στη Ζάλγκιρις.

Μάλιστα ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

«Σημαίνει πως ήμουν καυτός. Έχω κάνει πολλή δουλειά στην προπόνηση. Έκανε κρύο έξω και είπα να φέρω λίγη ζέστη στο γήπεδο. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και τους βοήθησα κι εγώ».

Για το τι είπε ο Μπαρτζώκας στο ημίχρονο:

«Ήμασταν πίσω στο σκορ με 3 πόντους και είχαμε δεχθεί ήδη 48 και ο κοόυτς μας είπε να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Ο Κάνααν έκανε ρεκόρ καριέρας με τα «ερυθρόλευκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button