ΑθλητικάΕνημέρωση

Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του στην Πόλη μετά τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έβαλε το όνομά του στη χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού, μετά την ασύλληπτη εμφάνιση του στη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη. 

Ο νεαρός διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας κατέβασε ρολά, έπιασε τρία πέναλτι και έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League, σοκάροντας τους Τούρκους μέσα στο σπίτι του.

Ο ήρωας των Πειραιωτών, Κωνσταντίνος Τζολάκης, είχε και τη στήριξη του πατέρα του, ο οποίος ταξίδεψε στην Τουρκία για να βρεθεί δίπλα στον γιο του. Του έδωσε, μάλιστα, κι ένα φυλακτό, το οποίο, όπως δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τον βοήθησε στη διαδικασία των πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός γκολκίπερ πήγε εκεί που βρισκόταν ο πατέρα του και τον αγκάλιασε, με όσους βρέθηκαν δίπλα τους να συγκινούνται.

@novasportsgr Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον πρωταγωνιστή της πρόκρισης #tzolakis #Olympiacos #novasportsgr  πρωτότυπος ήχος – Novasports

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πρωταγωνίστησε και στους πανηγυρισμούς για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Φορτούνης πήρε αγκαλιά τον Χανιώτη γκολκίπερ, λέγοντάς του “Σ’ αγαπώ”.

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, χαρακτηρίζοντας ιστορική τη χθεσινή βραδιά.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πήρε φανέλα βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό στα τελευταία παιχνίδια, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν αναπληρωματικός του Πασχαλάκη.

Ο Χανιώτης γκολκίπερ, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, βγάζει… μάτια με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες με αποκορύφωμα τις τρεις μυθικές επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε.

Θυμηθείτε το σόου του Τζολάκη στα πέναλτι:

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2002 στα Χανιά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πλατανιά και το 2018, στα 15 του χρόνια, εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Είναι διεθνής με την Εθνική U21, ενώ στην καριέρα του στον Πειραιά έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button