ΕνημέρωσηΠολιτική

«Εμπάθεια στο πρόσωπό μου» – Galaksias Portal News

Ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ για ρατσιστική επίθεση. Με τοποθέτησή του στο Facebook ο δήμαρχος χαρακτηρίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου κατάπτυστη και κάνει λόγο για εμπάθεια των δικαστών προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η χθεσινή απόφαση για την δήθεν ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή Τετέι είναι διάτρητη και δυστυχώς κατάπτυστη και εκδόθηκε από ένα δικαστή που δείχνει ότι κινήθηκε από εμπάθεια στο πρόσωπό μου, ενδεχομένως και από εξωθεσμικές παρεμβάσεις, αφού κατά παράβαση νόμου, και αυτής της ίδιας της λογικής, δεν στηρίχθηκε σε αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκομίστηκαν, αλλά κατασκευάστηκε με απλές αοριστίες που επιλέχθηκαν σαν βολικές. Χαρακτηριστικά επισημαίνω ότι αγνοήθηκαν γνωμοδοτήσεις κορυφαίων καθηγητών του Ποινικού Δικαίου, Φιλολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ζωή μου έχω βιώσει πολλές αδικίες από επίορκους Δικαστές. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως για άλλη μία φορά θα τονίσω ότι εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες σε μία άλλη δικαιοσύνη από έντιμους δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα, προκειμένου να τύχουμε της δίκαιης αντιμετώπισης που η Δημοκρατία μας επιτάσσει. Σ’ αυτή την Δικαιοσύνη με πίστη και ελπίδα προσβλέπουμε.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια η δραστηριότητά μου τόσο στα αθλητικά δρώμενα, όσο και την αυτοδιοίκηση, και βεβαίως η αντίστοιχη επιχειρηματική μου, αποδεικνύουν στην πράξη ότι δεν λειτούργησα ποτέ με ρατσιστικά κίνητρα, σαν αυτά που αναπόδεικτα και με πρόδηλη σκοπιμότητα μου απέδωσε ο συγκεκριμένος δικαστής, με μια απόφαση που θα στιγματίσει την δικαστική του καριέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button