Επικαιρότητα

Αυτό το ρόφημα καθαρίζει το έντερο, ξυπνά τον μεταβολισμό και σε βοηθά να αδυνατήσεις – Galaksias.com

Αυτό είναι το αποτοξινωτικό ρόφημα που ενισχύει τον μεταβολισμό, καθαρίζει το έντερό σου και θα σε βοηθήσει να χάσεις περιττά κιλά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Αρκετές είναι οι φορές που το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται κάποια υποστήριξη, καθώς ο τρόπος ζωής, το περιβάλλον και οι διατροφικές επιλογές μπορούν να μας προσθέσουν τοξίνες. Τα αποτοξινωτικά ροφήματα είναι εμπλουτισμένα με ένα μείγμα φυσικών συστατικών όπως φρούτα, λαχανικά, βότανα και μπαχαρικά και μπορούν να μας βοηθήσουν.

Ορισμένοι υποστηρικτές μάλιστα προτείνουν συγκεκριμένα ροφήματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού, στον καθαρισμό του εντέρου και στην απώλεια περιττών κιλών.

Η Barbara Kovalenko, διαιτολόγος και σύμβουλος διατροφής στο Lasta μιλά στο Shefinds για να ένα ρόφημα αποτοξίνωσης με πράσινο τσάι 3 συστατικών που ευνοεί τον μεταβολισμό, την υγεία του εντέρου και σου κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία απώλειας βάρους.

Aποτοξινωτικό ρόφημα πράσινου τσαγιού

Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις δυνατότητές του να ενισχύει το μεταβολισμό, να καθαρίζει το έντερο και να συμβάλλει στην απώλεια βάρους, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή στα ροφήματα αποτοξίνωσης.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και καφεΐνη, το πράσινο τσάι έχει συσχετιστεί με αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, που μπορεί να βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική καύση θερμίδων.

Φωτ. unsplash

Επιπλέον, οι κατεχίνες στο πράσινο τσάι πιστεύεται ότι προάγουν την υγεία του πεπτικού συστήματος καταπραΰνοντας το έντερο και υποστηρίζοντας τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος.

Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων, σύμφωνα με το pelop.gr, καθιστά το πράσινο τσάι ένα ευεργετικό συστατικό σε ποτά αποτοξίνωσης που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση του μεταβολισμού, τη βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου και τη βοήθεια στην απώλεια βάρους όταν ενσωματώνεται σε έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

«Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία από κυτταρικές βλάβες και φλεγμονές. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και στην προώθηση της απώλειας βάρους», λέει η Kovalenko.

Μελέτες δείχνουν ότι οι κατεχίνες βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής στο έντερο και μπορούν ακόμη και να αναστείλουν την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων στα έντερα».

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το ρόφημα είναι 1 φακελάκι πράσινου τσαγιού, 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι (προαιρετικά).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button