ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Oι Operatical σε μία μοναδική συναυλία γεμάτη συναίσθημα στο Foyer Cafe – Galaksias Portal News

Οι Operatical μας ταξιδεύουν στον χρόνο με μια ιστορία αγάπης σε μία μοναδική εμφάνιση που φέρει τον τίτλο «Historia de un amor». Η σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου και ο τενόρος Θάνος Ζήσης θα παρουσιάσουν τραγούδια του έρωτα και της αγάπης σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι την Κυριακή 21 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. στο ατμοσφαιρικό Foyer Café Bistrot του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν πασίγνωστα τραγούδια αγάπης από την εποχή του μεσοπολέμου έως και σήμερα. Από τα «Amado mio» της Rita Hayworth, «Un anο de amor» της Luz Casal, «Perfect symphony» και «Con te partiro» του Andrea Boccelli, ως τα «Πόσο λυπάμαι» της Σοφίας Βέμπο, «Ζητάτε να σας πω» του Αττικ, αλλά και το αγαπημένο «Μισιρλού» σε προσωπική τους διασκευή. Παράλληλα το οπερετικό group θα ταξιδέψει το κοινό στα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Οperatical υπόσχονται μια μυσταγωγική διαδρομή υψηλής αισθητικής στο χώρο και το χρόνο μέσα από μελωδίες και λόγια που αγγίζουν τις καρδιές των θεατών υπό των φως των κεριών, εκεί όπου η τέχνη της μουσικής συναντά την υπέροχη ατμόσφαιρα και την μεσοπολεμική διακόσμηση του Café Bistrot του δημοτικού θεάτρου Πειραιά, μεταφέροντας μας σε μία άλλη εποχή .

Στη μοναδική περιπλάνηση τους με τα τραγούδια αγάπης απ’ όλο τον κόσμο οι πρωταγωνιστές των Operatical Ναδίνα Τζιάτζιου και Θάνος Ζήσης συνοδεύονται από τους καταξιωμένους μουσικούς Βενιαμίν Χατζικουμπαρογλου στο πιάνο και Ελένη Παπαδοπούλου στο βιολί.

Foyer Café Bistrot

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοτικό θεάτρο Πειραιά.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 12

Κυριακή 21 Απριλίου.

Ώρα έναρξης παράστασης: 20.30 μ.μ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button