Κόσμος

Η Μέγκαν καταγγέλλει το «γεμάτο μίσος διαδικτυακό bullying» ενώ ήταν έγκυος     – Galaksias.com

Θύμα διαδικτυακού bullying με σχόλια που «εξέφραζαν μίσος» σε βάρος της, έπεσε – σύμφωνα με τα λεγόμενά της – η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν, κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της.

Η δούκισσα που ζει πλέον με τον πρίγκηπα Χάρι στην Καλιφόρνια, στηλιτεύει με τις δηλώσεις της τοξικότητα και την έλλειψη ανθρωπιάς, όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και από ορισμένα ΜΜΕ.

Η Μέγκαν παντρεύτηκε τον δεύτερο γιο του βασιλιά Καρόλου, Χάρι, το 2018 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 4χρονο Άρτσι και τη 2χρονη Λίλιμπετ.

«Ο όγκος του εκφοβισμού και της κακομεταχείρισης που εγώ βίωσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, όταν ήμουν έγκυος στον Άρτσι και τη Λίλι και με ένα νεογέννητο είναι τεράστιος», δήλωσε χθες, Παρασκευή, 8/3, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας.

«Απλά σκέφτεσαι όλο αυτό και πραγματικά προσπαθείς να κατανοήσεις γιατί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εκφράζουν τόσο μίσος… Στον κυβερνοχώρο και σε ορισμένους τομείς των ΜΜΕ, έχουμε ξεχάσει την ανθρωπιά μας και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν ανοικτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ιδίως αφότου αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, μια απόφαση που, σύμφωνα με τον Χάρι, ελήφθη για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η εμφάνιση της Μέγκαν λαμβάνει χώρα σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τη βασιλική οικογένεια, αφότου ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, Ουίλιαμ, αναρρώνει από μία επέμβαση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button