ΕνημέρωσηΤεχνολογία

80% των smartphones επισκευάστηκαν αυθημερόν από τους iRepair Experts το 2023 – Galaksias Portal News

H ενσωμάτωση της εξειδικευμένης αλυσίδας επισκευής συσκευών τεχνολογίας iRepair μέσα στα Public, οδήγησε σε 50% αύξηση των επισκευών εκτός εγγύησης το 2023.

84.000 επισκευές συσκευών με δείκτη ικανοποίησης άνω του 90%

Η στρατηγική συνεργασία των Public με τα iRepair έχει φέρει σημαντική αύξηση στην προτίμηση των πελατών να επιλέγουν την αγαπημένη αλυσίδα σε Ελλάδα και Κύπρο για την επισκευή συσκευών smartphone, tablet & laptop. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023, 84.000 επισκευές με τον δείκτη ικανοποίησης πελάτη να ξεπερνάει το 90 στα 100, και με το 80% των smartphones να επισκευάζονται αυθημερόν.

Οι πιο συχνές βλάβες smartphones στην Ελλάδα

Το 50% των επισκευών smartphone των Ελλήνων σχετίζονται με σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες και το 30% των επισκευών smartphone αφορούν τη μητρική πλακέτα με βλάβη από νερό. Η πλειονότητα των ατυχημάτων smartphone συμβαίνει μέσα στους τρεις πρώτους μήνες από την απόκτηση τους, με το σπάσιμο οθόνης να είναι ο λόγος επίσκεψης του ιδιοκτήτη τους στα iRepair σημεία εντός του δικτύου Public.

Οι συσκευές άνω των δύο ετών έχουν περισσότερη ανάγκη για φροντίδα και διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν hardware αστοχίες σε σύγκριση με νεότερα μοντέλα. Επίσης, προβλήματα που σχετίζονται με τις μπαταρίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% των επισκευών smartphone. Τα προβλήματα συχνά αφορούν τη γρήγορη αποστράγγιση της μπαταρίας έως την αδυναμία συγκράτησης της φόρτισης.

35 σημεία service iRepair στα Public stores!

Το Public Service με τους 140 iRepair Experts μέσα στα καταστήματα Public παρόλο που συχνά προειδοποιούν τους πελάτες για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν με μια ερασιτεχνική επισκευή, περίπου το 20% των χρηστών smartphone προσπαθούν να επισκευάσουν μόνοι τους τη συσκευή τους, δημιουργώντας ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα από τα αρχικά.

Οι επισκέπτες των 35 πλέον σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Publicέχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα επισκευής συσκευών τεχνολογίας και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης από τους iRepair Experts που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους για smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές.

To άρθρο Public: 80% των smartphones επισκευάστηκαν αυθημερόν από τους iRepair Experts το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button