Κόσμος

Δύο γυναίκες προσπαθούν να διανύσουν διαδρομή 804 χιλιομέτρων με παιδικά αυτοκίνητα – Galaksias.com

Δύο γυναίκες από τη Φλόριντα προσπαθούν να δημιουργήσουν νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες διανύοντας διαδρομή 804 χιλιομέτρων με παιδικά αυτοκίνητα.

Η Κάσι και η φίλη της, Λόρεν καταγράφουν τις περιπέτειές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ξεκίνησαν από το Τζάκσονβιλ το ταξίδι με τα παιδικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γυναίκες στοχεύουν να φθάσουν στο Point Buoy το νοτιότερο σημείο στις ηπειρωτικές ΗΠΑ, στο Κι Γουέστ σε χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών.

Ο οργανισμός των Ρεκόρ Γκίνες δεν περιλαμβάνει, όπως τόνισαν, επί του παρόντος κάτοχο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε με αυτοκίνητο-παιχνίδι και ενέκρινε την αίτησή τους να είναι οι πρώτες στη συγκεκριμένη κατηγορία.

«Ήρθε σαν τρελή ιδέα επειδή είχαμε αυτά τα αυτοκίνητα από παιδιά» δήλωσε η Λόρεν στο δίκτυο WJXT-TV. «Συνηθίζαμε να κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα-παιχνίδια ως παιδιά και πάντα θέλαμε να κάνουμε μια απόπειρα για το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Άρα πιστεύουμε ότι αυτός θα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τιμήσουμε την παιδική μας ηλικία» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα με την προσπάθεια κατάκτησης του ρεκόρ συγκεντρώνουν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις για ζώα, όπως το Δίκτυο για το Κόκκινο Πάντα στο Νεπάλ, το Κέντρο Διάσωσης Ζώων της Κόστα Ρίκα και το Καταφύγιο Άγριων Πτηνών στο Μιζούρι.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button