Τρόπος Ζωής

Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε Σάββατο και Τετάρτη συγκατοικήσαμε

Για την καρμική, όπως τη χαρακτήρισε, σχέση της με τον σύντροφό της, Αλέξη Τσαούση μίλησε, μεταξύ άλλων, η Λένα Παπαδοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (08.04.2024) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show.

Η Λένα Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Τσαούσης είναι μαζί από το 2000 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος είναι 14 ετών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως κάποτε θεωρούσε την τραγουδίστρια… σνομπ, αλλά κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

«Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί. Ο γιος μας είναι 14 ετών. Ένα μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης μας είναι ότι δεν παντρευτήκαμε. Η συμβίωση, τα προβλήματα και η καθημερινότητα είναι ακριβώς ίδια με αυτή του γάμου. Μπορεί να παντρευτούμε τώρα έτσι για ανανέωση.

Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι όταν ένας έχει αντίθετη γνώμη από τον άλλον, θα επιμείνει για λίγο αλλά μετά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και είμαστε καλά.

Το 2000 γνωριστήκαμε, όταν συνεργαζόμουν με τον Νότη (Σφακιανάκη). Με τον Αλέξη γνωριστήκαμε Σάββατο και Τετάρτη συγκατοικήσαμε. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε πάντα, πολύ καρμικό. Είχαμε εκατομμύρια πράγματα να πούμε» είπε η Λένα Παπαδοπούλου.

«Για μένα ο Αλέξης είναι ασφάλεια. Το επάγγελμά μου είναι ανάγκη να εκφραστώ και μαζί με τον Αλέξη νιώθω ότι είναι η ασφάλειά μου. Εκείνος θα με στηρίξει σε όποια επιλογή έχω. Πάντα με στηρίζει. Είναι το στήριγμά μου, είναι πάντα δίπλα μου, ακόμη και αν στραβοπατήσω θα είναι εκεί για να πιαστώ. Το ίδιο και εγώ για εκείνον φυσικά» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο ότι η Λένα Παπαδοπούλου ήταν ντροπαλή στις συναναστροφές της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε μια αποκάλυψη.

«Αν με ρωτήσεις θα στο πω γιατί θέλω να λέω την αλήθεια. Σε είχα για σνομπ, στρυφνή, παράξενη, ότι δεν μας συμπαθείς, ότι έρχεσαι με το ζόρι, ότι δεν γουστάρεις καθόλου που είσαι εδώ. Αλήθεια. Όταν λίγο αργότερα ανοιχτήκαμε και μιλήσαμε καλύτερα, λέω ρε εσύ άλλη είναι η Λένα. Χαίρομαι που το λύσαμε» είπε ο παρουσιαστής.

«Όλη μου τη ζωή ήμουν έτσι, Γρηγόρη. Και τι κατάλαβα; Τίποτα. Νόμιζαν όλοι ότι είμαι σνομπ, στρυφνή και εγώ καθόμουν και τα άκουγα και έλεγα το κρίμα να το νομίζουν αυτό οι άνθρωποι για εμένα» απάντησε η Λένα Παπαδοπούλου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button