ΕνημέρωσηΠολιτική

Παρέμβαση έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου – Galaksias Portal News

Παρέμβαση έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου, στου Φιλοπάππου, πραγματοποίησε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», το βράδυ της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το κείμενο του «Ρουβίκωνα»:

Είναι ολοφάνερο ότι ζούμε σε μια εποχή στην οποία μια πολύ μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και δεοντολογίας. Χωρίς καμία ντροπή και με μόνο γνώμονα το κέρδος και το προσωπικό συμφέρον μετατρέπονται καθημερινά σε δεκανίκια της κυβέρνησης, ώστε να περάσουν το οποιοδήποτε κυβερνητικό αφήγημα. Ένα από αυτά τα δεκανίκια ακούει στο όνομα Λίνα Κλείτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη “δημοσιογράφος”, στην απεγνωσμένη της προσπάθεια να υποστηρίξει το νομοσχέδιο περί ιδιωτικών πανεπιστημίων και να απαξιώσει τις τεράστιες κινητοποιήσεις των φοιτητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας, προχώρησε σε μέγιστη χυδαιότητα προσβάλλοντας τον πατέρα του νεκρού Βασίλη Μάγγου, αναφέροντας:

”Καλύτερη διαφήμιση υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ από αυτή που κάνει ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί, δεν θα μπορούσε να γίνει. Όλη η αποτυχία του προοδευτικού σκοταδισμού, σε μια εικόνα.”

Το πέρα για πέρα άστοχο σχόλιό της μπορεί να ερμηνευτεί με δύο μόνον τρόπους. Είτε η κ. Κλείτου δεν γνωρίζει τον πατέρα του νεκρού αγωνιστή και δεν μπήκε καν στον κόπο να το ψάξει, είτε τον γνωρίζει τόσο καλά που από επιλογή αποφάσισε να χλευάσει τον κ. Γιάννη Μάγγο. Και οι δύο περιπτώσεις περισσότερο θυμίζουν τρολ του διαδικτύου παρά δημοσιογράφο και αυτό από μόνο του είναι τόσο θλιβερό όσο και επικίνδυνο.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η εν λόγω κυρία έχει προχωρήσει σε χλευαστικά και απαξιωτικά σχόλια τόσο για γονείς που έχουν χάσει το παιδί τους όσο και για νεκρούς. Τον Μάιο του ’22 είχε επιτεθεί στη μητέρα του Παύλου Φύσσα κάνοντας άστοχες συγκρίσεις με τη μητέρα του Αξαρλιάν, ενώ τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους είχε πει επί λέξει ότι “το ηθικό δίδαγμα και το ρητό αυτής της ιστορίας είναι ότι όποιος κλέβει για λίγα στα 16, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα”, αναφερόμενη στη δολοφονία του Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τέλος, σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει, οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως δηλώνει πτυχιούχος νομικής, αλλά σύμφωνα με τη δεξιά ρητορική, η ίδια ανήκε στους «αιώνιους φοιτητές» αποτελώντας προφανώς αποτυχία του ίδιου της του εαυτού. Καλό θα ήταν λοιπόν, η κ. Κλείτου να σκέφτεται διπλά και τριπλά πριν μιλήσει. Θα ήταν ακόμα καλύτερο να προσπαθήσει να ασκήσει δημοσιογραφία έστω στο βασικό επίπεδο και όχι να αναλώνεται σε ασέβειες και προσβολές που θυμίζουν τελευταίο τρολ του διαδικτύου.

Καμία χυδαιότητα δεν θα μείνει αναπάντητη.

Ρουβίκωνας

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button