ΕνημέρωσηΠολιτική

Παρατείνονται μέχρι την Κυριακή οι εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες παρά την κακοκαιρία

Αν και στα αρχικά σχέδια ήταν να ολοκληρωθούν το βράδυ του Σαββάτου (20/1/24) οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες λόγω και της κακοκαιρίας, τελικά, αυτό θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής (21/1/24) σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν στις Σπέτσες όπου έχει την εξοχική του κατοικία ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν πρόλαβαν να μιλήσουν όλοι για τα ζητήματα που ήταν προς συζήτηση κι έτσι, κάποιοι, θα μιλήσουν την Κυριακή. Έτσι, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής (21/1/24) σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό.

Κάποιοι από τους βουλευτές πάντως, που πρόλαβαν και τοποθετήθηκαν ήδη, παίρνουν το δρόμο της επιστροφής από τις Σπέτσες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο…

Τι συζητήθηκε

Αυτή τη δεύτερη ημέρα των εργασιών, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, μέχρι το συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Οι πρωτοβουλίες αφορούν την Παιδεία, την Υγεία, την Εξωτερική Πολιτική. Ειδικό κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν και τα social media και το πώς θα εμφανίζεται μια πιο συντονισμένη γραμμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συζητήσεις αυτή τη δεύτερη ημέρα, πήραν «φωτιά» και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι «φιλοξενούμενοι» του Στέφανου Κασσελάκη δε βγήκαν σχεδόν καθόλου από το σπίτι του, παρά μόνο για κάποια μικρά διαλείμματα για τσιγάρο.

Όσο για τη σύσφιξη των σχέσεων που ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που έγιναν στις Σπέτσες οι εργασίες της ΚΟ, φαίνεται πως το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη είχε θετικά αποτελέσματα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ και η Έλενα Ακρίτα που πήγε τελικά στις Σπέτσες, είπε πως «Πάνω από όλα είναι η κομματική συνοχή».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Παρατείνονται μέχρι την Κυριακή οι εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες παρά την κακοκαιρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button