ΕνημέρωσηΠολιτική

Η κυβέρνηση έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση και «πρωταθλητισμό» το μπάζωμα της αλήθειας

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στους Αγίους Αναργύρους.

Για τη συγκλονιστική γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «μία νέα γυναίκα σκοτώθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και το μόνο που ενδιαφέρει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Π. Μαρινάκη είναι να αποδομήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη νομική αναγνώριση της γυναικοκτονίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Μία νέα γυναίκα σκοτώθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και το μόνο που ενδιαφέρει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Π. Μαρινάκη είναι να αποδομήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη νομική αναγνώριση της γυναικοκτονίας! Μιλώντας στον ΑΝΤ1, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία και, με υπερβολική δόση τοξικότητας, να ισχυριστεί ότι αν ίσχυε η δική του νομοθεσία, τότε ο δολοφόνος της νέας γυναίκας θα έμενε μόνο πέντε χρόνια στη φυλακή, αντί των ισοβίων που του επιφυλάσσει ο νόμος της ΝΔ!

Μέσα σε ένα περιβάλλον κατακόρυφης αύξησης των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, η μόνη έγνοια της κυβέρνησης είναι η τοξικότητα με το να λοιδορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση επειδή επανέφερε, για μία ακόμη φορά, την πρότασή της για την αναγνώριση της γυναικοκτονίας, με την ελπίδα να υψωθεί ένα νομοθετικό ανάχωμα απέναντι στις συγκεκριμένες εγκληματικές συμπεριφορές, οι οποίες φτάνουν, δυστυχώς, μέχρι τη δολοφονία. 

Δυστυχώς, αυτή είναι η μόνιμη συμπεριφορά της κυβέρνησης της ΝΔ που έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση και «πρωταθλητισμό» το μπάζωμα της αλήθειας.

Που δεν έχει τίποτα να αντιπροτείνει για την πρόληψη και τον περιορισμό της βίας κατά των γυναικών. Που την ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση των αλλεπάλληλων κρίσεων τις οποίες δημιουργεί η ίδια με την πολιτική της.

Που αρνείται διαρκώς να αναλάβει οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη. 

Σύντομα, όμως, θα αντιληφθεί ότι δεν μπορεί πια να κοροϊδεύει τόσο πολλούς για τόσο πολύ».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button