Επικαιρότητα

Ο Γεώργιος Παπανικολάου στο νέο λογότυπο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου – Galaksias.com

«Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που ο δήμος μας, μπορεί να ταυτιστεί με μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα, παγκόσμια αναγνωρισμένη για όσα έχει προσφέρει μέσα από το έργο του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Νίκος Μπαράκος.

Ο δήμος Κύμης-Αλιβερίου δεν είχε μέχρι στιγμής το δικό του λογότυπο και με το σκεπτικό να συμβάλλει στην ενίσχυση της ταυτότητας, της επικοινωνίας και της αναγνωρισιμότητας του, δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί άλλο από τον γιατρό Γεώργιο Ν. Παπανικολάου. Ως γνωστό η Κύμη αποτελεί τη γενέτειρά του, εκεί βρίσκεται η οικία στην οποία γεννήθηκε και εκεί στεγάζεται τόσο το μουσείο όσο και το ινστιτούτο Παπανικολάου.

Το δηλωτικό σήμα (λογότυπο) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου σε ποικίλες ενέργειες και δράσεις, όπως:

• έγγραφα και επιστολές που αφορούν είτε εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών και τμημάτων του Δήμου, είτε αλληλογραφία με εξωτερικούς αποδέκτες,

• ενέργειες τουριστικής προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης,

• έντυπα και διάφορες εκδόσεις (αφίσες, προσκλήσεις, φυλλάδια κλπ),

• ιστοσελίδες του Δήμου και γενικά σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές.

Μετά την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, θα ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυμιών, ώστε να χρησιμοποιείται ως διακριτικό γνώρισμα του δήμου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button