ΑθλητικάΕνημέρωση

«Εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε στον τελικό» – Galaksias Portal News

O Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μάλιστα είδε τους Πειραιώτες να καταφέρνουν, υπό τις οδηγίες του, να πάρουν μία ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Mετά τη νίκη με 3-2 στα πέναλτι επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι στη διάρκεια του ματς, ενώ επισήμανε ότι «εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε στον τελικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ: 

Για την πρόκριση: «Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε, δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Υποφέραμε. Ειδικά μετά την ισοφάριση στο 12′. Αντέξαμε όμως και η ανταμοιβή μας ήρθε στο τέλος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Για το ότι η ομάδα του έπαιξε με στόχο τη νίκη: «Πραγματικά κυνηγήσαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε πολύ. Μετά το γρήγορο γκολ της Φενέρ η συνέχεια δεν ήταν εύκολη για μας, μας πίεσαν. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας, όπως και λίγο πριν το τέλος με την κεφαλιά, ευτυχώς τα καταφέραμε όμως στο πέναλτι. Έπρεπε να αντέξουμε και το κάναμε. Τώρα έχουμε δύσκολη συνέχεια με την Άστον Βίλα. Να ξεκουραστούμε όμως πρώτα και μετά να ασχοληθούμε με το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για την απόφασή του να καθιερώσει βασικό τον Τζολάκη: «Αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να αλλάζω τους τερματοφύλακες κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως έχω πάρει αυτή την απόφαση και άλλες φορές στην καριέρα μου. Όταν ένας γκολκίπερ πηγαίνει καλά, τον αντιμετωπίζεις και αυτόν σαν οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Ο Τζολάκης τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει. Προπονείται και δουλεύει και αυτός και ο Πασχαλάκης πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον στόχο του τελικού: «Μια που έχουμε φτάσει ως εδώ, φυσικά και θέλουμε τον τελικό. Με όλο τον σεβασμό προς την Άστον Βίλα, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως εμείς πάμε να τα δώσουμε όλα με όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζουμε να πάμε στον τελικό».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button