Υγεία & Διατροφή

«Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν» – Galaksias Portal News

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η αδερφή της Ραφαέλας, Μαρία, με ένα συγκινητικό βίντεο από τις στιγμές που έζησαν μαζί, αποχαιρετά την αδελφή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εύχομαι μία μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της αδερφή της Ραφαέλας:

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka – Martha Frintzila & Orestis Ntantos

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή, μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας, γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν, Ραφαελίτσα μου. Σ’ αγαπώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button