Επικαιρότητα

Ενημερωτική συνάντηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για τα χερσαία έργα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής του ΑΔΜΗΕ

Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ως ο αρμόδιος φορέας περιβαλλοντικής αδειοδότησης, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διαδικασίας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που έχουν προκύψει για την εκτέλεσή του εντός χρονοδιαγράμματος

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία της Γραμματέως ΑΔΚ Μαρίας Κοζυράκη, σύσκεψη δημάρχων με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ για το έργο «Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150kV Χανιά–Δαμάστα».

Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ως ο αρμόδιος φορέας περιβαλλοντικής αδειοδότησης, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διαδικασίας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που έχουν προκύψει για την εκτέλεσή του εντός χρονοδιαγράμματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Διοίκησης και τεχνικοί προϊστάμενοι των έργων του ΑΔΜΗΕ και ειδικότερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάνος Μανουσάκης, ο Αντιπρόεδρος & Γεν. Διευθυντής Τεχνολογίας, Ανάπτυξης Συστήματος & Στρατηγικής κ. Γιάννης Μάργαρης, ο Διευθυντής Νέων Έργων κ. Μιχάλης Χατζηπάνος, ο Διευθυντής Ariadne Interconnection κ. Άγγελος Σταματέλος, η Ειδική Σύμβουλος – Γραφείο Προέδρου κ. Άλκηστη Φλώρου, η Διευθύντρια Κλάδου Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής & Εταιρικής Διακυβέρνησης κ. Ειρήνη Τσέβη.

Συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τους Αντιπεριφερειάρχες Χανίων, Ηρακλείου και Τομέα Περιβάλλοντος, καθώς και οι επικεφαλής των ΟΤΑ στους οποίους χωροθετούνται τα έργα που σχεδιάζονται ή/και υλοποιούνται, ο Πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ρεθύμνου Γεώργιος Μαρινάκης, οι Δήμαρχοι Χανίων, Αποκόρωνα, Αμαρίου, Μυλοποτάμου και Μαλεβιζίου.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button