Τρόπος Ζωής

Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει καλά – Galaksias Portal News

«Από την εφηβεία μου πετάω τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά», εκμυστηρεύθηκε ο Μίνως Θεοχάρης στην κάμερα του MEGA και της εκπομπής «Ελένη». Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφερόμενος στην υποκριτική υποστήριξε ότι «η εργασία είναι ψυχοθεραπεία». 

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA, o Μίνως Θεοχάρης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και την εφηβεία του, από την οποία – όπως είπε – δεν θέλει να κρατήσει τίποτα.

Αρχικά ο Μίνως Θεοχάρης ανέφερε πως «η εργασία είναι ψυχοθεραπεία. Η σκηνή σου παίρνει τα πάντα, θλίψη, μελαγχολία, σκοτούρες. Ανήκω σε μια γενιά που της έτυχαν πολλές κρίσεις, γι’ αυτό μάθαμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην είμαστε τεμπέληδες. Ανέκαθεν ήμουν ψώνιο, γιατί είναι ένας αμυντικός μηχανισμός για να αντιμετωπίσεις πράγματα που σε στεναχωρούν».

«Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού. Ο πατέρας μου πέθανε δέκα μέρες πριν γεννηθώ. Ο παππούς μου και ο πάτριος μου δεν με άφησαν να νιώσω την απώλεια του πατέρα μου, αλλά την κάλυψαν και με το παραπάνω. Από την εφηβεία μου ”πετάω” τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά», είπε στη συνέχεια.

 

Κλείνοντας, ο Μίνως Θεοχάρης αποκάλυψε: «Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει καλά. Όταν ερωτεύομαι όμως είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα. Το φλέρτ στην εποχή μας είναι ξενέρωτο. Βαριέμαι πάρα πολύ τις καρδούλες και τις αντιδράσεις στα stories».

To άρθρο Μίνως Θεοχάρης: Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button