ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας για το «Data Jump», προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή

Ολοκληρώνοντας μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας της νέας Nova στην Ελληνική αγορά, η Nova λανσάρει το “Data Jump”, αναβαθμίζοντας τα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, σηματοδοτώντας τον εορτασμό της πρώτης χρονιάς καθώς και τη δέσμευση προς τους συνδρομητές της.

Το 2023 ήταν μια χρονιά σταθμός για τη Nova. Μέσω σημαντικών επενδύσεων και έχοντας ως επίκεντρο τον πελάτη, αναδείχθηκε ως μία νέα δύναμη στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία, φέρνοντας νέα δεδομένα στην αγορά και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες.

Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

Το “Data Jump” αποτελεί την επιβεβαίωση της δέσμευσης της Nova προς τους πελάτες της, προσφέροντας τόσο σε νέους, όσο και υφιστάμενους συνδρομητές, αναβαθμισμένα προγράμματα χωρίς επιπλέον κόστος. Τα ανανεωμένα προγράμματα Unlimited Talk&SMS προσφέρουν τώρα περισσότερα Data, αναβαθμίζοντας σε 10GBκαι 20GB αντίστοιχα τα προγράμματα των 6GB και 15GB, για πάντα.

Προσφορά για τους Συνδρομητές “Unlimited all

Το πρόγραμμα “Unlimited all” τώρα περιλαμβάνει, χωρίς επιπλέον κόστος, απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για πάντα. H προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές που θα εγγραφούν μέχρι τις 31/3.

Προσφορά για τους συνδρομητές Unlimited Talk&SMS + 2GB

Οι συνδρομητές του προγράμματος των 2GB μπορούν να διπλασιάσουν μέσω του “Data Jump” τα Data τους για 2 συνεχόμενους μήνες.

Γρήγορη και απλή ανανέωση

Η μόνη προϋπόθεση είναι μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής NovaApp, καθώς και μέσω του nova.gr.

Όσον αφορά τους νέους συνδρομητές, τα αναβαθμισμένα προγράμματα Unlimited Talk&SMS συνεχίζουν να παρέχουν πολλά σε προσιτές τιμές.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε: «Το 2023 ήταν χρονιά-ορόσημο για τη Nova, καθώς ολοκληρώσαμε τον μετασχηματισμό μας με επιτυχία, διαμορφώνοντας μια νέα, δυναμική και σύγχρονη εταιρεία. Με στιβαρό επενδυτικό σχέδιο καταγράψαμε σημαντική ανάπτυξη και ισχυροποιήσαμε την παρουσία μας και το Brand μας, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό στους πελάτες μας».

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκoς, Chief Marketing Officer της Nova, δήλωσε: «Γιορτάζουμε ένα χρόνο της νέας Nova, προσφέροντας περισσότερα data χωρίς κόστος, με δέσμευση στην πελατοκεντρική προσέγγιση αλλάζοντας τις νόρμες της αγοράς. Στη Nova δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογία σήμερα, στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Data Jump, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 13800, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας nova.gr ή ένα οποιοδήποτε από τα καταστήματα Nova, σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button