Κόσμος

Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Galaksias.com

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 24-1-2024 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 37, 34 και 27 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον συνελήφθη και 29χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα ο 29χρονος κατελήφθη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 37χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις ημεδαπούς σε οικίες στην Αγία Βαρβάρα όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-56,1- γραμμ. κοκαΐνης,
-2- κιλά και -221,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
-56- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
-7- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου,
το χρηματικό ποσό των -675- ευρώ,
-3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
-5- κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση καθώς κατά τον ανωτέρω έλεγχο και την σύλληψη των κατηγορουμένων, προέβαλε σθεναρή αντίδραση εξυβρίζοντας και χτυπώντας τους αστυνομικούς αλλά και προσπαθώντας να απελευθερώσει έτερο κατηγορούμενο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button