Τρόπος Ζωής

«Χαρούμενος που είμαι πάλι υγιής και παίζω» – Galaksias Portal News

Η αγωνιστική επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στη Euroleague αναμένεται να πραγματοποιηθεί απέναντι στην Παρτιζάν, την Παρασκευή (19/1, 21:15, Novasports Prime), στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. «Είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι υγιής και παίζω. αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι μια ομάδα πολύ μαχητική και θα πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί είναι ένα πολύ κομβικό και σημαντικό παιχνίδι,» τόνισε στη Media Day ο φόργουορντ των «πρασίνων».

Εν συνεχεία, ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε: «Η Παρτιζάν είναι μία πολύ μαχητική ομάδα, είναι ένα σύνολο που παίζει σαν ομάδα. Έχουν και άλλους πάρα πολύ επικίνδυνους παίκτες πέραν του Κέβιν Πάντερ που είναι σίγουρα ο καλύτερός τους σκόρερ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γενικότερα, η Παρτίζαν παίζει με έναν τρόπο που βρίσκει τον ρυθμό της και το μομέντουμ της, ειδικά στα εντός έδρας αλλά και στα εκτός έδρας μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να ελέγξουμε λίγο το παιχνίδι όταν καλό ρυθμό και βγάζουν καλές άμυνες τότε βγαίνουν μπροστά στην επίθεση με αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι αν προσηλωθούμε αμυντικά τότε θα πάει το παιχνίδι καλά για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν οι «πράσινοι» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ματς με τον Ολυμπιακό, απάντησε πως: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Έτσι είναι η ζωή μας, πρέπει να σκεφτούμε ένα ένα τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση, δεν μας παίρνει καθόλου να χαλαρώσουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, αναφορικά με το αν νιώθει έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση της Euroleague, είπε: «Αγώνας δρόμου είναι. Πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνω την αρχή, το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο γιατί παλεύεις με πάρα πολλά, να μείνεις σε καλή φυσική κατάσταση όσο μπορείς, ειδικά όταν μετά από ένα χειρουργείο δεν πατάς το ένα πόδι είναι περίεργο αλλά νιώθω πολύ καλά. Νιώθω καλά στη φυσική κατάσταση, στην ετοιμότητά μου. Προφανώς δεν μπορώ να κερδίσω τον χρόνο, υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης και ένα στάδιο που πρέπει να αποδεχτείς τα φορτία και το κορμί να προσαρμοστεί αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button