Τρόπος Ζωής

Όλα για τον μυστικό γάμο που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης – Galaksias Portal News

Νέες λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο της Έλενας Ράπτη και του Γιάννη Μπρατάκου. Το μυστήριο τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από λίγες ημέρες.

Όπως έγραψε αποκλειστικά ο Γιάννης Κουρτάκης στα Parapolitika.gr., η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, «επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν τη μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον δήμο Αθηναίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, που υπογράφεται από τον εκδότη των «Παραπολιτικών».

Οι δύο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και η σχέση τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022 με δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, όπου βλεπόντουσαν συχνά κι εκεί ήρθαν πιο κοντά.

Στις 20 Απριλίου του 2023 έκλεισαν ένα χρόνο μαζί, ενώ η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην… έδρα της Έλενας Ράπτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης. Φέτος έκαναν μαζί Πάσχα στη Μύκονο, απ’ όπου ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς του στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», ο γάμος ήταν πολιτικός κι έγινε σε πολύ στενό κύκλο στον δήμο Αθηναίων, με μάρτυρες πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ήταν ο τελευταίος γάμος που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης ως δήμαρχος Αθηναίων. Μάλιστα, ο κ. Μπακογιάννης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που έκανε εκείνος το γάμο, καθώς είναι πολύ καλός φίλος και των δύο.

Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε κανείς να μάθει τίποτα. Άλλωστε, η Έλενα Ράπτη έχει συνηθίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

To άρθρο Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Όλα για τον μυστικό γάμο που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button