Επικαιρότητα

«Είμαι περήφανος για τα παιδιά, να βρούμε καλύτερη ισορροπία» (vid) – Galaksias.com

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιπολαιότητες που κόστισαν στα καίρια σημεία του αγώνα, ενώ έβγαλε το… καπέλο στον κόσμο για την υποστήριξη.

«Η δουλειά είναι η μόνη λύση. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών. Έδειξαν μεγάλη διάθεση απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, που έχει ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο στο τακτικό κομμάτι πήραν άριστα. Όταν φτάνεις το παιχνίδι στο 2-1 και δεν καταφέρνεις να διώξεις τη μπάλα από την περιοχή, αυτοί οι παίκτες θα σε… τιμωρήσουν. Αυτό συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί η επιπολαιότητα και η ποιότητα του αντιπάλου, μας στέρησαν το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ώθηση που μας έδωσε. Εμείς πρέπει να δίνουμε ενέργεια στον κόσμο και θα μας την επιστρέψει πολλαπλάσια, όπως είναι το γήπεδο μας. Εκεί που έφτασε το ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, χωρίς αυτό να μειώνει φυσικά την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός ως ομάδα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση από τα παιδιά και υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση, όταν είχαμε γεμάτες εβδομάδες. Θέλω να βρούμε άμεσα ισορροπία, στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στη διαχείριση. Αυτά τα πάνω-κάτω που έχουμε ως ομάδας, πρέπει να το βελτιώσουμε. Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση μας μέσα στο παιχνίδι, η οποία πρέπει να είναι στο μάξιμουμ. Πρέπει όμως να πω, ότι είμαι περήφανος για τα παιδιά, γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα για μας. Στο κομμάτι της τακτικής και της διάθεσης τα πήγαν πολύ καλά, με τη βοήθεια και του κόσμου βέβαια».

Για τα play out επισήμανε: «Από τη πρώτη μέρα που ήρθα εδώ δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να κινδυνεύσουμε, όμως σίγουρα είναι ποδόσφαιρο. Σίγουρα στα play out θα παίξει σημασία η έδρα, όμως ζητάμε πράγματα και εκτός έδρας. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε την ισορροπία και να μην χανόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button