ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνεχίζεται στις Σπέτσες η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Galaksias Portal News

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί του Σαββάτου 20/1 ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Οι τομεάρχες αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν προτάσεις για την τακτική του κόμματος το επόμενο διάστημα, εντός και εκτός Βουλής.

Πρόκειται για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων και όχι για συνεδρίαση, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας τις εργασίες της Κ.Ο. στις Σπέτσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης: «Πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους».H συνεδρίαση της πρώτης μέρας έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους βουλευτές να υπογραμμίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει πιο δυνατός.

Με τις Σπέτσες να ζουν στον αστερισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος μαζί με τους βουλευτές συζητούν και προγραμματίζουν τις επόμενες δράσεις με το βλέμμα στο συνέδριο και τις ευρωεκλογές.

Οι βουλευτές έφτασαν στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν τις 10 το πρωί για τη δεύτερη μέρα εργασιών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραθέτει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις Σπέτσες απουσιάζουν για λόγους που έχουν εξηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη
Την Κυριακή προγραμματίζεται η επιστροφή για την Αθήνα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button