Επικαιρότητα

Συνάντηση γνωριμίας με πελάτες και εκπροσώπους φορέων στην Καλαμάτα – Galaksias.com

Η διοίκηση της Τράπεζας πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με  πελάτες και εκπροσώπους της επιχειρηματικής ζωής της μεσσηνιακής πρωτεύουσας

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Καλαμάτα, η διοίκηση της Τράπεζας πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με  πελάτες και εκπροσώπους της επιχειρηματικής ζωής της πόλης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Πιρπινιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, μέλη της Διοίκησης της Τράπεζας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλυτικά η εξέλιξη και ο μετασχηματισμός της Παγκρήτιας Τράπεζας από τους κκ. Αντώνη Βουράκη και Σεραφείμ Χρυσικό, επικεφαλής των Γενικών Διευθύνσεων Λιανικής Wealth & Ψηφιακής Τραπεζικής και Wholesale Banking αντίστοιχα. Ο Γενικός Διευθυντής της TRITON ASSET MANAGEMENT κ. Αλέξανδρος Μαγκλάρας αναφέρθηκε στο εξελισσόμενο οικονομικό περιβάλλον και στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η Παγκρήτια, με πίστη στη δυναμική της ελληνικής περιφέρειας και στη βάση του στρατηγικού της σχεδιασμού έθεσε ως βασικό στόχο την ενίσχυση τη Τράπεζας, πέρα από τα όρια της Κρήτης. Συνειδητά επιλέξαμε την παρουσία μας στην Καλαμάτα, σ’ έναν νομό της Πελοποννήσου με έντονη οικονομική δραστηριότητα. Η Τράπεζα επιδιώκει να τονώσει την επιχειρηματικότητα της περιοχής, μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που βοηθούν τις υγιείς επιχειρήσεις να υλοποιήσουν βιώσιμα επιχειρηματικά και επενδυτικά πλάνα. Παράλληλα στοχεύει να διευκολύνει την καθημερινότητα των ιδιωτών, με νέα προϊόντα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους. Με κινητήριο δύναμη το ισχυρό και δυναμικό μετοχικό σχήμα της Thrivest, η Παγκρήτια τράπεζα εξελίσσεται διαρκώς, με κύριο στόχο τη συνένωση με την Τράπεζα Αττικής εντός του 2024».

 

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button