Τρόπος Ζωής

Είχα υποστεί κακοποίηση από σύντροφο μου, είχα εξάρτηση μαζί του – Galaksias Portal News

“Με κακοποίησε επειδή μου πρότεινε να παίξω κάτι στο θέατρο και είπα όχι” αποκαλύπτει η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, η Πωλίνα Γκιωνάκη θέλησε να μοιραστεί το μεσημέρι του Σαββάτου (06.04.2024) με το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ την προσωπική της εμπειρία από παλαιότερη σχέση όπου και υπέστη κακοποίηση.

«Υπάρχει ένα μαγικό νούμερο, το οποίο το έχω μεταχειριστεί και το λέω, το 15900 που όταν το πάρεις, έχεις άμεση βοήθεια. Είναι το κέντρο για τις κακοποιημένες γυναίκες. Το χρησιμοποίησα πριν πολλά χρόνια που είχα υποστεί κακοποίηση από τον σύντροφό μου σε μια σχέση ετών. Ήταν πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, χειριστικός, τον είχα αγαπήσει και ας πούμε πως είχα μια εξάρτηση».

«Δεν με κακοποίησε επειδή με ζήλευε, με κακοποίησε επειδή μου πρότεινε να παίξω κάτι στο θέατρο και είπα “όχι, εγώ δεν θα το ήθελα αυτό”. Μπορεί να συμβεί για ασήμαντη αφορμή.

Όταν δεις ένα σπρώξιμο, λες “εντάξει, με έσπρωξε, δεν έγινε και τίποτα”. Όμως, όχι, έγινε» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

  

«Ένιωσα ότι απειλήθηκε η ζωή μου, ναι. Όμως αυτό που έχω να πω για τις γυναίκες, που κακοποιούνται, είναι ότι τη στιγμή που βλέπεις τον άλλον έξαλλο, δεν κάνεις επίθεση γιατί ο κίνδυνος γίνεται μεγαλύτερος.

Προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να φύγεις από το σπίτι, δεν ξαναεπιστρέφεις και παίρνεις τηλέφωνο για να ζητήσεις βοήθεια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Πωλίνα Γκιωνάκη.

To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη: Είχα υποστεί κακοποίηση από σύντροφο μου, είχα εξάρτηση μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button