Υγεία & Διατροφή

Όταν ο Λάκης Γαβαλάς «αρραβωνιάστηκε» τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Galaksias Portal News

Ο Λάκης Γαβαλάς αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον χώρο της μόδας. Έχει επενδύσει δεκαετίες από τη ζωή του για να εξελίξει τον λαμπερό αυτό κλάδο στη χώρα μας, συνάπτοντας συμφωνίες με μεγάλους οίκους μόδας και εταιρείες με υψηλό πρεστίζ για να φέρει στον ελληνικό χώρο τις νεότερες τάσεις από το 1980 και έπειτα. Έχει ξεχωρίσει για την έντονη και ζωηρή προσωπικότητά του, για το μοναδικό στιλ του και την αγάπη του για το κάθε τι ωραίο.

Ο «άνθρωπος της μόδας» μιλάει με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για όλους και για όλα, χωρίς να διστάσει να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή. Με μηδενικό κόμπλεξ, κάνει μια σύντομη αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτει πώς κέρδισε την αποδοχή των γονιών του, αλλά κυρίως του πατέρα του και αναπολεί τον μεγάλο έρωτα που έζησε στα 20 του χρόνια με μια 19χρονη Σουηδή, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί την έλξη του για τους άνδρες. «Ήμουν τρελά ερωτευμένος με Σουηδέζα (…) Η ερωτική επαφή μεταξύ του ίδιου φύλου έτυχε δύο φορές στη ζωή μου όλες και όλες. Δεν είμαι άνθρωπος που ζει για να ευχαριστεί τη σάρκα του ερωτικά. Πρέπει να έχει διανόηση ο άλλος, μυαλό, τρόπους (…) Ο πυρήνας μου είναι πολύ ανδρικός, είναι αυτό που μου έχει αφήσει ο πατέρας μου. Ως κάτι καλλιτεχνικό το βλέπω στη δική μου φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τον εαυτό του ως ένα «τρελό άτομο, προχωρημένο»: «Είμαι στα ήθη και στα έθιμα πολύ πιστός. Είμαι τρελό άτομο, προχωρημένο. Τη μια μέρα είμαι ένας αρχιεπίσκοπος, με την έννοια την αλληγορική. Την άλλη είμαι στρατιώτης που σέρνεται στις λάσπες. Έχω ρόλους στη ζωή μου για να μην πλήττω».

Παράλληλα, την ώρα που το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια διχάζει τη χώρα, ο «άνθρωπος της μόδας» εξηγεί γιατί τον προβληματίζει η τεκνοθεσία, αποκαλύπτοντας στην πορεία… τον αρραβώνα του με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. «Εγώ και εσύ, τα φτιάχνουμε. Πάμε διακοπές. Γνωρίζουμε και άλλα δύο γκέι ζευγάρια. Μια χαρά. Θα σε χώριζα αν μου έλεγες να κάνουμε παιδί. Καρπός του έρωτα μας θα ήταν, αλλά ουσιαστικά δεν είναι». Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιδέα της παρένθετης μητέρας είναι σαν να παραγγέλνεις ένα παιδί. «Όταν έχει DNA που δεν σου κάνει, το κρατάς;». «Νιώθω ότι αποκολλώμεθα από την ομορφιά του ζευγαριού έτσι. Δεν μπορώ να το ενθέσω στην καθημερινότητα».

Αναφερόμενος στη «διαφωνία» που φαντάστηκαν τα media ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο κ. Γαβαλάς εξήγησε πως «δεν είναι για πέταμα οι ιδέες του Καπουτζίδη. Δεν είπα ότι είπε κάτι λάθος, εμένα δεν μου πάει αυτό που είπε». «Εγώ δεν θέλω να καταδικάσω κανέναν (…) Έχουν τη στήριξή μου οι άνθρωποι αυτοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, μιλάει με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τον… ντόρο γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τη φιλοσοφία των πρωινών εκπομπών, τους «fake» τράπερς και το βήμα που τους δίνεται, καθώς και για τις ανησυχίες του για τις κοινωνικές τάσεις της εποχής. «Εγώ, σαν γκέι, όταν βλέπω το parade και βλέπω όλη αυτή τη γυφτιά που συμβαίνει, αυτό θίγει τον οποιοδήποτε τίτλο και του στρέιτ, και του γκέι. Ο γκέι έχει αξιοπρέπεια, δεν είναι ένας άνθρωπος ούτε για το περιθώριο, ούτε να διαφημίζεται με όλες αυτές τις γελοιότητες». Ενώ, διατηρώντας πάντα το χιούμορ του, καταλήγει στο τέλος στο… μεγάλο ερώτημα: «Μάκη, τα παιδιά μας πού θα τα πάμε σχολείο;».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button