ΑθλητικάΕνημέρωση

Χωρίς Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ η αποστολή των «κιτρίνων» για το ντέρμπι της Super League 1 – Galaksias Portal News

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/01/24, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) για τη 15η αγωνιστική της Super League 1, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει στη διάθεσή του, τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ.

Μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Άρης έχει μπροστά του νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό για τη Super League 1 και ανακοίνωσε την αποστολή της αναμέτρησης, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να βρίσκεται σε αυτή, αλλά όχι τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ, αφού αμφότεροι δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/01), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Πάρντο, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Παναγίδης και Φετφατζίδης.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec, Jean Jules Mvondo, Rupp (τραυματίες), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός, Κυριαζής. 

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Χωρίς Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ η αποστολή των «κιτρίνων» για το ντέρμπι της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button