ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε τον Ρίσι Σούνακ στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

O Bαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε τον Ρίσι Σούνακ στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας να φιλοξενείται στο «City Ground» στο πλαίσιο μιας νέας κοινοτικής πρωτοβουλίας από τον σύλλογο.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε τον Ρίσι Σούνακ στο γήπεδο του συλλόγου «City Ground» με αφορμή τη νέα πρωτοβουλία του συλλόγου για άθληση όλων των ανθρώπων της πόλης για τουλάχιστον μια ώρα την εβδομάδα.

Μια κίνηση η οποία είχε θετικό αντίκτυπο με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας μάλιστα να παίζει ποδόσφαιρο με ορισμένους «μικρούς» φίλους της Νότιγχαμ που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ είχε και μια συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεργασία με την E.ON, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία με όνομα «A New Vision For Sport» η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους κάτοικους της πόλης να μπορούν να αθληθούν για τουλάχιστον μια ώρα την εβδομάδα, μια πρωτοποριακή κίνηση.

«Νομίζω ότι η πρωτοβουλία της Νότιγχαμ και της E.ON να κάνουν όλους στην πόλη ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να αθλούνται για μία ώρα την εβδομάδα είναι μια φανταστική εκστρατεία και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα πως ένας σύλλογος μπορεί να προσφέρει στην κοινότητά.

Το Νότιγχαμ θα είναι ένα πιο χαρούμενο και υγιές μέρος λόγω αυτής της πρωτοβουλίας» ήταν τα λόγια του Ρίσι Σούνακ

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε:

«Αυτή η πρωτοβουλία για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί και ενήλικας στην περιοχή έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον μία ώρα άσκησης κάθε εβδομάδα είναι τόσο σημαντική και θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι δυνατό.

Ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το έργο, ό,τι επένδυση απαιτείται, προσωπικά δεσμεύομαι να το κάνω για αυτήν την περιοχή. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα έργο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας και όλων Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσους θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του έργου».

 

 

 

 

To άρθρο Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε τον Ρίσι Σούνακ στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button