Επικαιρότητα

Τα προβλήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τέθηκαν υπόψιν του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Το θέμα της στελέχωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και της αναδιοργάνωσης της αντίστοιχης υπηρεσίας της Θάσου ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την σύσκεψη που είχε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνάντηση μετείχαν από την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Θεόδωρος Κοσμίδης, ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής της Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Κούτρας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Καβάλας, Πύραρχος Αντώνιος Χρηστίδης.

Ο κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε στην κατεύθυνση της ανάληψης πρωτοβουλιών για την καλύτερη αντιμετώπιση και των δυο πολύ σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα και κατ’ επέκταση αφορούν στην καλύτερη πυροπροστασία της περιοχής μας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button