Τρόπος Ζωής

To Cinobo Όπερα υποδέχεται το 2024 με συνεργασίες με τις Νύχτες Πρεμιέρας και το Midnight Express

Νύχτες Ideal των Νυχτών Πρεμιέρας, Midnight Express του Άκη Καπράνου, η μικρού μήκους Κουραφέλκυθρα: The Movie, το Dune και όλα όσα έρχονται στo Cinobo Όπερα.

Το Cinobo Όπερα ολοκληρώνει τον πρώτο μήνα λειτουργίας του και συνεχίζει το δυναμικό του ξεκίνημα ανακοινώνοντας νέες συνεργασίες και δυνατό πρόγραμμα.

Το αγαπημένο φεστιβάλ της πόλης, οι Νύχτες Πρεμιέρας έρχονται στο Cinobo Όπερα για μία νέα σειρά σαββατιάτικων προβολών με τίτλο Νύχτες Ideal. Ως φόρος τιμής στον ιστορικό κινηματογράφο της πόλης του οποίου η λειτουργία διακόπηκε πρόσφατα, οι προβολές ξεκινάνε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 23.30, ανήμερα των γενεθλίων του Ντέιβιντ Λιντς, με το θρυλικό Lost Highway σε 4Κ ψηφιακή αποκατάσταση από τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Το Midnight Express, η ιδιαίτερη κινηματογραφική λέσχη του Άκη Καπράνου με το φανατικό κοινό, επανέρχεται στο κέντρο της Αθήνας και κρατάει το Cinobo Όπερα ανοιχτό μέχρι αργά με τις sold-out μεταμεσονύχτιες προβολές του.

Επιλέγοντας ταινίες που σπάνια έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει στη μεγάλη οθόνη, το Midnight Express έρχεται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00.15 με μία προβολή του αριστουργήματος του Ακίρα Κουροσάβα Kagemusha.

Ακόμη, αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα, πριν από κάθε προβολή της ταινίας Το Αλάνι, αποκλειστικά η πρώτη animation ταινία του αγαπητού κομίστα Αντώνη Βαβαγιάννη, Κουραφέλκυθρα: The Movie. Βασισμένη στο κόμικ Κουραφέλκυθρα και τις viral ατάκες του, και μόνο για μία εβδομάδα από 18 Ιανουαρίου.

Οι επόμενες εβδομάδες θα βρουν το Cinobo Όπερα σε δημιουργικό πυρετό ενώ αναμένονται και τρεις μεγάλες πρεμιέρες: Τα Παιδιά του Χειμώνα, η νέα ταινία του αγαπημένου του ελληνικού κοινού Αλεξάντερ Πέιν, το Μην Περιμένετε και Πολλά από το Τέλος του Κόσμου του Ράντου Ζούντε, σκηνοθέτη του Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό που ενθουσίασε το αθηναϊκό κοινό το 2021 και το Dune: Part II του Ντενί Βιλνέβ, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Dune που κέρδισε έξι Όσκαρ το 2021.

Το Cinobo Όπερα αναβιώνει υπό την επιμέλεια του Cinobo και επαναφέρει την ελπίδα μετά από απανωτές απογοητεύσεις και κλεισίματα θρυλικών χώρων που φιλοξένησαν το σινεμά της πόλης ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να προβάλλει ποιοτικό σινεμά και να φιλοξενεί τα πιο αγαπημένα event στο κέντρο της Αθήνας.

To άρθρο To Cinobo Όπερα υποδέχεται το 2024 με συνεργασίες με τις Νύχτες Πρεμιέρας και το Midnight Express δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button