ΕνημέρωσηΠολιτική

15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Galaksias Portal News

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν 37 εκατ. ευρώ έχουν απόψε οι παίκτες του Eurojackpot, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα διεξαχθεί στις 21:15, ενώ η κατάθεση δελτίων γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ και ολοκληρώνεται στις 19:00.

«Το έπαθλο της αποψινής κλήρωσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες παίκτες. Ο καθένας έχει τα δικά του όνειρα, τους δικούς του στόχους, σχετικά με το τι θα μπορούσε να κάνει αν κέρδιζε 37 εκατ. ευρώ. Αναμφίβολα, τα έπαθλα του Eurojackpot μπορούν να αλλάξουν τις ζωές όχι μόνο των νικητών, αλλά και των επόμενων γενεών όσων κερδίζουν. Τα ποσά που μοιράζει το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι κάθε Τρίτη και Παρασκευή, ξεκινούν από 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 120 εκατ. ευρώ», αναφέρει ο κ. Γιάννης Παρασίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Αγίου Βασιλείου 196, στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης Παρασίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

«Όλες οι κληρώσεις του Eurojackpot διεξάγονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις παρακολουθεί σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 19:00 τις ημέρες των κληρώσεων», συμπληρώνει.

Ο νικητής στη Λαμία και το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Στην κλήρωση της περασμένης Παρασκευής, ένας τυχερός παίκτης από τη Λαμία κέρδισε σχεδόν 1 εκατ. ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, ενώ βρέθηκαν ακόμα δύο νικητές σε Γερμανία και Φιλανδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Ευαγγελία Ζάρρα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα, υπογραμμίζει: «Μετά από αυτή την επιτυχία στην Ελλάδα, πιστεύω πως το Eurojackpot θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Τα ποσά που μοιράζει το παιχνίδι είναι πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των παικτών. Οι συζητήσεις για το Eurojackpot δίνουν και παίρνουν τόσο εντός, όσο και εκτός του καταστήματος μας».

Ευαγγελία Ζάρρα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. «Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», τονίζει η κα Ζάρρα.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button