Τρόπος Ζωής

«Δε γουστάρω που του έδωσα τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει» – Galaksias Portal News

Επίθεση στον Σάκη Ρουβά εξαπέλυσε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Νταλάρα.

Ο Νίκος Μωραΐτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι και ήταν λάβρος για τον Σάκη Ρουβά.

 «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει», είπε ο Νίκος Μωραΐτης.

Αναφέρθηκε επίσης και στη συνεργασία με του με τον Γιώργο Νταλάρα. «Ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Γιώργο Νταλάρα είναι μια δουλειά ετών, που περιλαμβάνει 10 κοινωνικά τραγούδια. Είμαι περήφανος για αυτήν τη δουλειά».

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ο Νίκος Μωραϊτης είπε: «Αυτό που είπε στην ουσία είναι ‘σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει’. Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι ‘έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα’. Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε. Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται».

 

 

To άρθρο Νίκος Μωραϊτης για Σάκη Ρουβά: «Δε γουστάρω που του έδωσα τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button