ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στον Λόφο του Φιλοπάππου ο Χάρης Δούκας – Galaksias Portal News

Γέμισε από κόσμο και χαρταετούς ο Λόφος του Φιλοπάππου, όπου παραδοσιακά οι Αθηναίοι περνάνε την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. Και αν ο αέρας είναι ασθενής και δεν βοηθά πολύ στο πέταγμα του χαρταετού, η λιακάδα είναι υπέροχη και οι Αθηναίοι την απόλαυσαν.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υποδεχόταν το κοινό από τις 11 το πρωί, ενώ για τη συνέχεια έχει προγραμματιστεί μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα «Χάρισμα» και τον Ισίδωρο Πάτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Λόφο του Φιλοπάππου βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος συζήτησε με τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή.

Άλλοι πάλι Αθηναίοι προτίμησαν να εκδράμουν εκτός λεκανοπεδίου, σε παραλιακά μέρη, αλλά και σε ορεινά. Άλλωστε οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής έχουν προγραμματίσει δράσεις γι’ αυτή την ημέρα, με μουσική, χορό, κρασί και σαρακοστιανά εδέσματα, όμως και οι ταβέρνες γέμισαν από κόσμο, ιδιαίτερα οι παραλιακές, που λόγω της ημέρας και των θαλασσινών έχουν την… τιμητική τους. Έτσι, οι χαρταετοί δεν υψώθηκαν μόνο στου Φιλοπάππου, αλλά και στις παραλίες της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button