Κόσμος

Το πρώτο μήνυμα του Καρόλου μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής του – Galaksias.com

Την παρουσία  του αισθητή κάνει ο βασιλιάς Κάρολος κάνοντας την πρώτη του δημόσια ανακοίνωση μετά την διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο

Ο μονάρχης αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/2) έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για την 50η επέτειο από την ανεξαρτησία της πρώην βρετανικής αποικίας της Γρενάδα.

Ο Κάρολος ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί το νησί της Καραϊβικής ενώ έκανε ειδική μνεία στο εθνικό πιάτο της χώρας γνωστό ως «Όιλ Ντάουν».

Η δήλωση έγραφε μεταξύ άλλων: «Μπορώ μόνο να πω πόσο λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μαζί σας προσωπικά για να γιορτάσω αυτό το σημαντικό ορόσημο και να απολαύσω λίγο Oil Down μαζί σας!»

Η δημοσιοποίηση έγινε το ίδιο βράδυ που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε σε φιλανθρωπικό δείπνο στο Λονδίνο, όπου ευχαρίστησε το κοινό για τα «ευγενικά μηνύματα υποστήριξης». Νωρίτερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας ηγήθηκε μιας τελετής ενθρόνισης στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθη χαμογελεστός στο Χίθροου του Λονδίνου πριν από την πτήση επιστροφής του στις ΗΠΑ, έχοντας περάσει λίγο περισσότερο από 24 ώρες στη χώρα. Ο Χάρι, που έσπευσε στο πλευρό του πατέρα του, είχε μια συνάντηση με τον Κάρολο που διήρκεσε λιγότερο από μια ώρα την Τρίτη (6/2), ενώ δεν είδε τον αδελφό του Ουίλιαμ αν και κάποιοι ήλπιζαν ότι η ασθένεια του Καρόλου αλλά και της Κέιτ Μίντλετον θα γεφύρωνε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο δύο αδέλφια.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button