Κόσμος

Έβρεξε κοκαΐνη μετά από έκρηξη στο Ι.Χ. διεφθαρμένου αστυνομικού – Galaksias.com

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα τροποποιημένο αυτοκίνητο που πλέον κινείται με υγραέριο, έχει σταματήσει σε σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων Στη θέση του οδηγού μία γυναίκα και στα πίσω καθίσματα, τρία μικρά παιδιά. Ενώ όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά, χωρίς καμία ένδειξη ή προειδοποίηση, το αυτοκίνητο εκρήγνυται με αποτέλεσμα να διαλυθεί ολοσχερώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αιτία της έκρηξης παραμένει αβέβαιη- ωστόσο, υπάρχει ανακούφιση ότι η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο και τα τρία παιδιά που το συνόδευαν βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκτός του οχήματος. Αυτό αποδίδεται στους κανονισμούς ασφαλείας της Αργεντινής που επιβάλλουν στους επιβαίνοντες να εγκαταλείπουν το όχημά τους κατά τον ανεφοδιασμό με αέριο.

Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. συνελήφθη μετά το ατύχημα. Πρόκειται για αστυνομικό από την πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες.

Η γυναίκα αρνήθηκε ότι γνώριζε για την κοκαΐνη που ήταν κρυμμένη στο ρεζερβουάρ, υποστηρίζοντας και αποδεικνύοντας ότι το αυτοκίνητο δεν της ανήκε. Είπε ότι απλά το οδηγούσε από το Οράν προς τη Σάλτα, η οποία απέχει περίπου 270 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν 20 κιλά κοκαΐνης, αν και η φύση του περιστατικού καθιστά δύσκολο να προσδιοριστεί επακριβώς πόση ποσότητα μετέφερε συνολικά το όχημα πριν από την έκρηξη.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button