ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης – Galaksias Portal News

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου στην Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Τρίτης, με πρωταγωνιστές την κατηγορούμενη και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που αποχωρούσε από το δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου είδε τον Μάνο Δασκαλάκη και του επιτέθηκε λεκτικά λέγοντάς του μεταξύ άλλων «μην ξαναμιλήσεις εσύ, μην ξαναπατήσεις εδώ κ@ριόλη…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε και αυτός εξαπολύοντας βαρύς χαρακτηρισμούς προς την κατηγορούμενη λέγοντάς της μεταξύ άλλων «εσύ μου δολοφόνησες τα παιδιά, πουτ@ν@.»

Στη συνέχεια και οι δύο κινήθηκαν απειλητικά ο ένας απέναντι προς τον άλλο, ωστόσο το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας και των δικηγόρων.

Παρατείνεται για έξι μήνες η προφυλάκιση της Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε να παραταθεί η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, όπου και εκδικάζεται η υπόθεση θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας, με σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εισαγγελέας τόνισε πως πρέπει να παραταθεί για ένα ακόμα εξάμηνο η προφυλάκιση της κατηγορούμενης, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και πως η κατηγορούμενη είναι ύποπτη τέλεσης νέων πράξεων.

«Φέρεται να έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεθοδευμένα και υπάρχει κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων, να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση για ακόμα ένα εξάμηνο έως τις 30/9/2024», είπε η εισαγγελέας.

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αντέτεινε πως πρέπει να αρθεί η προσωρινή κράτηση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button