ΑθλητικάΕνημέρωση

Ντέρμπι κορυφής στην Super League – Galaksias Portal News

Το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής για την Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό(20:30 Νοvasports1, LIVE από το Newsit.gr) που συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής(28/01).

Ο ΠΑΟΚ που αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με τις δυο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της Super League με 44 βαθμούς.

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν πιο ξεκούραστοι, αφού δεν είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, σε αντίθεση με τους «πράσινους», οι οποίοι γνώρισαν την ήττα στο γήπεδο τους από τον Ατρόμητο με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το παιχνίδι χωρίς θεατές στην Θεσσαλονίκη, αφού υπάρχουν τα μέτρα της κυβέρνησης για απαγόρευση θεατών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Κάτι που σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο, αφού στο ντέρμπι πρώτης θέσης για την Super League, οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν μπροστά σε άδεια καθίσματα.

O Ρασβάν Λουτσέσκου για τους γηπεδούχους πέραν του Βιερίνια δεν θα έχει κάποια άλλη απουσία στην φαρέτρα του, σε αντίθεση με τον Φατίχ Τερίμ ο οποίος δεν θα έχει στην αποστολή του τους Χουάνκαρ, Σεμπαστιάν Παλάσιος και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αναλυτικά το κυριακάτικο(28/01) πρόγραμμα στην Super League

16:00 OPAP Arena, ΑΕΚ – ΟΦΗ

17:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

19:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι κορυφής στην Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button