ΑθλητικάΕνημέρωση

Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα η ρεβάνς του Conference League – Galaksias Portal News

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, όπως αποφασίστηκε από την UEFA.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους «16» στο Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Ελλάδα και το «Καραϊσκάκης».

Μάλιστα η ρεβάνς των δυο ομάδων θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, μετά από απόφαση της UEFA, αφού ο πόλεμος στο Ισραήλ δεν καθιστά εφικτό να γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες στην συγκεκριμένη χώρα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο ο Ολυμπιακός το γνωρίζει καλά, καθώς πριν από λίγο καιρό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αντιμετωπίσει εκεί την Μπάτσκα Τόπολα, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Όσον αναφορά με τους θεατές, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα επιτραπεί από την UEFA να βρεθεί κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου, ωστόσο δεν αποκλείεται να δοθεί το «πράσινο» φως για μια ενδεχόμενη μετακίνηση οπαδών.

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα η ρεβάνς του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button