ΑθλητικάΕνημέρωση

Αν δεν ορίσετε ξένους διαιτητές, θα είστε συνένοχοι στα διαιτητικά εγκλήματα – Galaksias Portal News

“Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν μπορούν «να σφυρίζουν αδιάφορα» απέναντι σε όσα έχουν δει και έχουμε δει έως τώρα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός, ενώ τονίζει πως θα αιτηθεί ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες του.

Ο Παναιτωλικός έχει παράπονα από τη διαιτησία του ματς με τον Βόλο και ζητάει από ΕΠΟ και ΚΕΔ “… να εξασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα των αγώνων και εν τέλει η παραμονή και ο υποβιβασμός ομάδων θα κριθεί αποκλειστικά από την αγωνιστική τους προσπάθεια και δεν θα επηρεαστεί από στοχευμένες αποφάσεις διαιτητών που προκαλούν την κοινή λογική”.

Παράλληλα, αναφέρει ότι θα αιτηθεί τον ορισμό ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν στα playouts της Super League.

Η ανακοίνωση

Έχοντας μπει στο πιο καθοριστικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου όπου κρίνεται το μέλλον και η επιβίωση των ομάδων, αντί να διασφαλίζεται από τους αρμόδιους το αδιάβλητο της διαδικασίας των Play-outs, κατακλυζόμαστε από ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις, διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις και αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είναι επικίνδυνο διαιτητές να «δίνουν κατεύθυνση» όπως καταγγέλθηκε ή να καθορίζουν με σημαντικά λάθη που δεν μπορούν να θεωρηθούν ανθρώπινα, την εξέλιξη αγώνων, άρα και τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σε μια τέτοια διαδικασία αγώνων.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν μπορούν «να σφυρίζουν αδιάφορα» απέναντι σε όσα έχουν δει και έχουμε δει έως τώρα. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα των αγώνων και εν τέλει η παραμονή και ο υποβιβασμός ομάδων θα κριθεί αποκλειστικά από την αγωνιστική τους προσπάθεια και δεν θα επηρεαστεί από στοχευμένες αποφάσεις διαιτητών που προκαλούν την κοινή λογική.

Η ομάδα μας αύριο κιόλας θα αιτηθεί στην ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, καθώς όσο και να ψάχνουμε δυσκολευόμαστε να βρούμε διάθεση ισονομίας και δίκαιης αντιμετώπισης των διαιτητών έως τώρα. Αντίθετα έχουν μετατραπεί σε πρωταγωνιστές (αρνητικοί φυσικά) των αγώνων και ήδη έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα. Χωρίς μάλιστα να υπάρξουν συνέπειες!

Υ.Γ. Είκοσι χρόνια στη διοίκηση δεν ψάξαμε δικαιολογίες για τα λάθη ή τις παραλείψεις μας. Αντίθετα με τις πράξεις μας, τη στάση, τη συμπεριφορά μας, δείξαμε ότι υπάρχουν τρόποι να συμβάλλουμε για να γίνει το ποδόσφαιρό μας καλύτερο. Περήφανα κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Μπορούν να κοιταχτούν και όσοι απλά πιπιλίζουν την καραμέλα; Την ίδια ευθύνη έχουν κι εκείνοι που τους στηρίζουν (σε τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο) ή τους ανέχονται.

To άρθρο Παναιτωλικός προς την ΚΕΔ: Αν δεν ορίσετε ξένους διαιτητές, θα είστε συνένοχοι στα διαιτητικά εγκλήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button