ΑθλητικάΕνημέρωση

«Καθαρή» ήττα στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Conference League – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Conference League και πλέον χρειάζεται υπέρβαση στη ρεβάνς της Τούμπας για να αποφύγει τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και δύο δικά του λάθη στην άμυνα, επέτρεψαν στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ να σκοράρει δις με τον Πέτκοβιτς και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο Conference League.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και τα κατάφερε στο πρώτο μισάωρο, κρατώντας μακριά από την εστία του την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στο 27′ είχε μάλιστα ο ίδιος τη μεγαλύτερη ευκαιρία για ένα γκολ, με τον Ζίβκοβιτς να στέλνει ελάχιστα άουτ, μία κεφαλιά “ψαράκι” από σέντρα του Μπάμπα από αριστερά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Κροάτες ήρθε έτσι στο 36′, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει το συρτό σουτ του Μπατούρινα. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Γιόνι Ότο έκανε λάθος γύρισμα στην άμυνα και επέτρεψε στον Πέτκοβιτς να βγει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, για να τον νικήσει με διπλή προσπάθεια και να κάνει το 1-0 στο ματς.

Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει όμως ούτε στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά έδειξε να μην έχει διάθεση για πολλά ρίσκα και το “πλήρωσε” από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Σε μία φοβερή αντεπίθεση στο 71′, οι Κροάτες “έκρυψαν” την μπάλα και την εμφάνισαν στα πόδια του Πέτκοβιτς απέναντι από τον Κοτάρσκι, για να πλασάρει αυτός εύστοχα για το 2-0 στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με πλασέ του Μουργκ και σέντρα σουτ του Ντεσπόντοφ, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, στην επόμενη φάση του Conference League.

To άρθρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 2-0: «Καθαρή» ήττα στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button